nlc.hu
Sztárok
Lékai-Kiss Ramóna már csak a családjára fókuszál

Lékai-Kiss Ramóna: „A december kizárólag a családé”

A műsorvezetőnek sok munkája volt az elmúlt hónapokban, de az év utolsó hónapja a pihenésé.

Lékai-Kiss Ramónának rengeteg munkája volt idén, csak hogy az év második felét említsük: vezette a Dancing with the Stars című műsort minden szombaton éjszakába nyúlóan, illetve A Nagy Ő háziasszonya volt, emellett pedig forgatta a Hazatalálsz című TV2 sorozatot, amiről hamarosan többet is megtudhatunk. Éppen ezért a decemberét már úgy osztotta be, hogy minél több időt tölthessen a családjával.

Lékai-Kiss Ramóna

Fotó: Olajos Piroska

„Vannak hónapok, amikor egymást érik a feladatok, de többnyire úgy dolgozom, mint bárki más. És mielőtt igent mondanék egy felkérésre, azt előtte jól átrágom a férjemmel és a családommal. Itt szeretném megjegyezni, óriási mázlink van a nagyszülőkkel, mert amikor én forgatok, Máté meg edzésen van, akkor ők vigyáznak Noéra, akit kellően el is kényeztetnek” – kezdte a Story magazinnak a műsorvezető. 

„Véget ért a műsor, amit egyébként nemcsak én imádtam, hanem a kisfiam is, akit olykor-olykor elvittem a próbákra. Annyira drága volt! Csillogó szemmel, csöndben figyelte a táncosokat, a fényeket – öröm volt ránézni. De azt is ennyire élvezi, amikor az apukája viszi magával edzésre. Azzal, hogy már befejeződött a DWTS, csöndes lesz az év vége, ami most különösen jól fog esni. A december már kizárólag a családomról szól.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top