nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök VIP legfeszültebb pillanatai

A Konyhafőnök VIP: ezek voltak az idei évad legfeszültebb pillanatai 

Vitákból, csapkodásból, kiborulásokból és sírásból az idei évadban sem volt hiány.

Rácz Jenő és Járai Máté

Rácz Jenő és Járai Máté régóta nem ápolnak jó kapcsolatot. Évek után, most A Konyhafőnök VIP-ben kellett újra szembenézniük egymással, és míg a színész korábban hangsúlyozta, ő nyitott lenne a kommunikációra, addig a műsor előtt a séf elmondta, ő nincs ezzel így, és a békülés még várat magára, sőt, ha úgy lenne, hogy az elkészített ételtől függetlenül kell döntenie, biztos nem állna Máté mellé. 

Járai Máté

Járai Máté, fotó: Sajtóklub

Tokár Tamás

A kék csapat Elődöntőjének harmadik napján egy versenyzőnek ismét el kellett hagynia a konyhát. Ezúttal egy olyan híresség távozott, aki hátráltatást is kapott Osváth Zsoltitól, ami szerinte erősen rányomta a bélyegét a teljesítményére.

Tokár Tamás távozott a Konyhafőnök VIP-ből

(Fotó: Sajtóklub)

A veszélyzónába Geszler Dorottya és Tokár Tamás került, végül a Fókusz műsorvezetőjének ért véget a verseny, aki szerint Osváth Zsolt miatt kellett távoznia.

Geszler Dorottya

A konyhában előfordulnak balesetek, de amikor Geszler Dorottya modell, műsorvezető odaégette a májat, Sárközi Ákos nem finomkodott, a mosogatóba dobta az ételt.

A Konyhafőnök VIP legfeszültebb pillanatai

(Fotó: RTL / Sajtóklub)

Mardoll

Mardoll többször is zokogva állt a zsűrik elé, akik az egyik alkalommal hiába kérdezték, mi a baj, alig bírt szóhoz jutni. 

Mardoll

Mardoll

„Ronda – nyögte ki végül az énekesnő, de a kóstoló után Sárközi Ákos inkább megnyugtató szavakat mondott. – Én nem látom annyira kritikusnak ezt a helyzetet. Ebben a szituációban, ha csak a tányért nézem, a legtöbbet te fejlődtél. Kicsit magadba kell szívnod az erőt és az energiát, mert te tudsz, csak le kell lazulni.” 

Fésűs Nelly

Fésűs Nelly már korábban is kiakadt a versenyben, amikor egész madarakat kellett tollazni, és ez a fóbiája a Középdöntő kapujában sem enyhült. Könnyek között tépkedte a madarak tollait. “Tök para, hogy egy állathoz nem tudok hozzányúlni, pedig a konyhában dolgozom” – panaszolta Fördős Zének Fésűs Nelly, aki sírva esett neki a kacsáknak.

Fésűs Nelly

Fésűs Nelly, fotó: Sajtóklub

“Amikor tollaznom kellett, akkor szívem szerint sarkon fordultam volna és hazamentem volna. De nem vagyok az a fajta, aki feladja, úgyhogy mentem és csináltam. Próbáltam csak az adott területre koncentrálni, hogy ne lássam az egész madarat. Rengeteg munka volt vele” – mondta Fésűs Nelly.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top