nlc.hu
Sztárok

Csisztu Zsuzsa a sikereiről

Csisztu Zsuzsa: „Kiegyensúlyozott életet élhetek, de semmibe nem szeretnék belekényelmesedni”

Sokat dolgozott azért, hogy ma itt tarthasson.

Csisztu Zsuzsa fiai már szinte felnőttek, a férjével való kapcsolata csodálatos és a munkában is megtalálta azokat a területeket, amelyek a legjobban fekszenek neki. Úgy érzi, minden megvan az életében, amire vágyott, ám ezt nem veszi készpénznek. 

30 éve dolgozik televízióban, hat évet töltött a Telesportnál, majd a TV2-höz került. Saját podcast műsora van, ami a Youtube-on is elérhető, illetve jó ideje a Mandiner sportrovatának vezetője.

Csisztu Zsuzsa

Fotó: TV2

„A minőségi munkába vetett hitem kezd visszafizetődni, és nagyon megbecsülöm, hogy ilyen kiegyensúlyozott életet élhetek, de semmibe nem szeretnék belekényelmesedni. Tanulni, újat tanulni és fejlődni, na azt sosem szabad abbahagyni. Biztosan követtem el hibákat, de azt ki merem jelenteni, soha nem akartam ártani senkinek, épp ellenkezőleg, a segíteni akarás szerintem el nem apadó motiváció bennem. Biztosan be kellett járnom ezt az utat a maga buktatóival együtt ahhoz, hogy a személyiségemben is fejlődni tudjak. Azért ha a szüleimmel egy picivel több közös idő jutott volna, azt nem bántam volna” – mesélte korábban a BEST magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top