nlc.hu
Sztárok

DWTS: Lékai-Kiss Ramóna legszebb ruhái

DWTS: Lékai-Kiss Ramóna legszebb ruhái

Lékai-Kiss Ramóna adósról-adásra ragyogott Stohl András mellett a Dancing with the Stars-ban, azonban kiválasztottuk, számunkra melyek voltak a legkülönlegesebb darabjai.

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars első adására egy igazán különleges darabot kapott, hófehér ruhája a body és az áttetsző, csillogó nadrág párosa gyönyörűen állt rajta, és az uszály is jó ötlet volt.

Lékai-Kiss Ramóna DWTS ruhái

Ramóna a második adásra sem akármilyen ruhát kapott, habos-babos, kék ruhacsodáját nem lehetett nem észrevenni.  

Lékai-Kiss Ramóna DWTS ruhái

A műsorvezető a Hazatalálsz című műsor forgatásán elesett és eltörte a kisujját. Ramóna a DWTS online riporterének, Gelencsér Timinek közelről is megmutatta a sínbe tett ujját, amelyet a stylistok ugyanolyan ruhaanyaggal vontak be, mint amilyen a flitteres ruhája.

Lékai-Kiss Ramóna DWTS ruhái

“Miután eltört, még 24 óráig dolgoztam. Biztos semmi baj, csak egy picit meghúztam – gondoltam. (…) Három hét sín, de azt beszéltük meg a doktor úrral, hogy egy hét múlva megnézzük, tudunk-e finomítani ezen a bumszlin, de Holdampf Linda és Demeter Ricsi tökéletesen megoldotta ezt a feladatot” – árulta el a műsorvezető, megmutatva a stylistok kreatív megoldását.

Nagy kedvencünk volt Ramóna narancssárga, tüll estélyi ruhája, amihez merész, de mégis dögös választás volt egy neonzöld színű magas sarkú.

Lékai-Kiss Ramóna DWTS ruhái

A fináléban pedig extrarövid minidben is láthattuk:

A színésznő-műsorvezetőnő nem unatkozik, most, hogy véget ért a DWTS, teljes erejével a Nagy Ő-re koncentrálhat, hiszen idén ő vezeti a párkereső realityt

(Fotó: Sajtószoba/TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top