nlc.hu
Sztárok

Kiss Ramóna TOP3 szettje

Kiss Ramóna TOP3 szettje a DWTS-ben

Lékai-Kiss Ramóna remek formában van. A DWTS-ban választott ruhái pedig teli találatnak bizonyultak. Mutatjuk a három kedvencünk.
Kiss Ramóna DWTS szettjei

Kiss Ramóna remek formában van, amit tökéletesen alátámasztanak a Dancing with the Starsban viselt ruhái is. Mi kiválasztottuk a három legdögösebbet, ami tökéletesen kiemelte a fiatal anyuka alakját.

,,Sokszor mondták, mielőtt gyerekem lett, hogy majd megtudom, mi az igazi fáradtság. Ez tényleg így lett. A munka után fáradtan megyek haza, de amikor meglátom Noét, ahogy vigyorog rám az ajtóban, elmúlik a fáradtság. Itt jön az a rejtett „anyukatartalék”, amit valahonnan előhúzunk ilyenkor. Tulajdonképpen ez egy munka. És nem feltétlenül a gyereknevelés, hanem hogy emellett életben tarts egy kapcsolatot, legyen időd magadra. Ha emellett még a tényleges munkára is van időd, akkor nagyon szerencsés vagy” – mondta korábban Lékai-Kiss Ramóna az nlc-nek adott interjújában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top