nlc.hu
Sztárok

Emilia Clarke a Trónok Harca szexjelenetéről

Emilia Clarke intim részletet osztott meg a Trónok Harca forgatásáról

Jason Momoa férfiassága is szerepet kapott a sztoriban.
Daenerys Targaryen

Bár a sorozat már véget ért, a Trónok Harca két színésze, a Daenerys-t alakító Emilia Clarke és a sorozatbeli szerelmét játszó Jason Momoa barátsága töretlen: a színésznő a The Graham Northon Show vendége volt, ahol meghökkentő kulisszatitkot mesélt el a forgatásról, azon belül is az egyik szexjelenetről.

A történet szerint Daenerys (Emilia Clarke) és Khal Drogo (Jason Momoa) kapcsolata úgy indul, hogy a lányt a testvére lényegében eladja a dothraki vezérnek. A pár később ugyan szerelembe esik, de a házasságuk elég rosszul indul – a sorozatban a barbár vezér konkrétan megerőszakolja Daeneryst. Ez a jelenet egyik színész számára sem volt túl kellemes – Jason Momoa a lapunknak adott interjúban is beszélt róla – de Emilia Clarke felfedett egy apró részletet, ami arról tanúskodik, hogy a szereplőtársa mindent megtett a hangulat oldásának érdekében.

„Jason úgy döntött, hogy a jelenetben a szokásos szemérmesség takaró helyett egy gyönyörű rózsaszín, bolyhos zoknit használ – emlékezett vissza a színésznő, hozzátéve, hogy a döbbenet, ami az arcán tükröződött a részben, szintén a zokninak volt betudható.

„Van egy közeli felvétel rólam a jelenetben, amikor lesokkolva bámulok: az azért van, mert ott volt előttem egy óriási, rózsaszín csomag és nem tudtam, hogy mit kezdjek vele!” – mondta.

A forgatásokon a színészek a szexjeleneteknél speciális darabokkal takarják el a nemi szerveiket: a nők esetében ez általában valamilyen felragasztható textildarabot jelent, míg a férfiak egy zoknira hasonlító zsákocskát húznak a férfiasságukra. Jason Momoa egy interjú során maga is elmesélte a pink zokni történetét.

„Belfastban forgattunk decemberben és ez a jelenet volt az utolsó – úgy volt, hogy ezzel kezdünk aznap, de mindig későbbre és későbbre tolták. Reggel elsőnek értem oda, de este még mindig ott voltam az utolsók között. Úgy voltam vele, hogy ha már így alakult, akkor legalább érezzük jól magunkat” – mesélte.

Szóval lementem a boltba és vettem egy bolyhos, rózsaszín, állatos zoknit. A jelenet előtt egy sarokban lecseréltem az eredeti szeméremtakarót rá. Az operatőrök ott mászkáltak körülöttem, de úgy voltam vele, hogy ez is csak olyan, mint egy öltöző, és legalább megnevettetem Emiliát.

– tette hozzá.

Momoa szerint a színésznő megpróbálta tartani magát, amikor meglátta a zoknit, de aztán nevetésben tört ki. Végül a stábnak el kellett kergetnie a férfit a helyszínről, hogy le tudják forgatni a közeli képet.

„Alapvetően kínos volt az egész, egyedül én voltam anyaszült meztelen, úgyhogy azt gondoltam, hogy akkor már belefér egy kis poénkodás” – összegezte Momoa.

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top