nlc.hu
Sztárok

Jason Momoa és Emilia Clarke, a Trónok harca szereplői összejöttek egy nagy bulira

Nagyot bulizott Khaleesi és Khal Drogo

A két színész a való életben jó barátságban van egymással.

A rajongók bizonyára sok emlékezetes jelenetet tudnak felidézni a Trónok harca című sorozatból, a kigyúrt Khal Drogo és szerelme, Khaleesi között. A két szereplőt Jason Momoa és Emilia Clarke alakította, akik a sok intim jelenet forgatása közben közeli barátságba kerültek egymással.

Most a Metro brit bulvárlap szúrta ki, hogy a két színész a minap jót bulizott együtt egy bárban.. A nagy találkozásról ugyanis Emilia Clarke Instagram-oldalára került fel egy fotó, amelyen a kigyúrt Momoa a karjába kapta “Khaleesit”, miközben mindketten láthatóan jól érzik magukat, szélesen mosolyognak.

A forgatás idején Clarke elmondta, hogy nagyon hálás volt Jason Momoának, amiért rengeteg támogatást nyújtott neki a Trónok harca szexjeleneteinek felvétele során, mivel ezen a téren még elég tapasztalatlannak számított a Trónok harca első évadának 2010-es forgatásán.

„Gondomat viselte egy olyan környezetben, amiről nem tudtam, hogy mekkora szükségem lesz a támogatásra” – mondta el Clarke az Armchair Expert podcast vendégeként.

Jason Momoa ismét a karjaiba kapta Emilia Clarke-ot

Jason Momoa és Emilia Clarke a Graham Norton Show vendégeként (Fotó: Getty Images)

A fotó párja egyébként Momoa Instagramjára került fel, a sármos színész ehhez a képhez valahonnan egy hajóskapitányi sapkát is szerzett.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top