nlc.hu
Sztárok

Gáspár Győző rosszul viselte a szülinapját

Gáspár Győző rosszul viselte, hogy 49 éves lett

A celeb egyébként sem szereti a születésnapokat, ez még jobban megviselte.

Január 4-én töltötte be a 49-et Gáspár Győző, aki kifejezetten utálta ezt napot. A Borsnak mesélt arról, hogy miért van ez és, hogy a felesége vigasztalja a nehéz időkben. 

„Tudom én, hogy nem vagyok öreg, és ha belenézek a tükörbe, nem is azt látom, hogy egy hajlotthátú, ráncos emberke néz vissza rám, de akkor is, ez az utolsó évem az ötven előtt és ez megijeszt. Eleve nem rajongok a születésnapokért, már ha a sajátomról van szó, de most különösen rossz a kedvem. Sőt, utálom” – magyarázta a showman, akitől a felesége, Bea vette át a szót.

Gáspár Győző

Fotó: Birton Szabolcs

Győzi már csak ilyen, de én, vagyis mi már megszoktuk, hogy nem a születésnapja az év legvidámabb napja a családban. Én mondom neki, hogy nincs ezzel semmi baj, hiszen jónéhány évet letagadhatna, és a kis lelke is egy kamaszé, de… Na mindegy is! Este tartunk egy családi vacsorát, és szerintem addigra megbékél a megváltoztathatatlannal. Ha pedig nem, akkor majd holnap…” – mondta Gáspár Bea.

A szülinapot egyébként végül egy népszerű steakhouse-ban ünnepelték és a videók alapján Győzőnek egészen jó kedve volt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top