nlc.hu
Sztárok
Harry nem akarta, hogy apja feleségül vegye Kamillát

Harry könyörgött az apjának, hogy ne vegye feleségül Kamillát

Újabb családi titokra derült fény Harry herceg memoárjából.
Harry herceg követi II. Erzsébet királynő koporsóját 2022. szeptember 19-én, II. Erzsébet királynő állami gyászszertartása után

Hamarosan magyar fordításban is megjelenik Harry herceg memoárja, amelyből eddig ismeretlen részletek is kiderülnek a királyi családról. A The Sun most a spanyol fordításból szerzett meg egy részletet, amely azt fedi fel, hogy Harry és Vilmos könyörgött az apjuknak – az azóta királlyá előlépett Károlynak –, hogy ne vegye feleségül Kamillát.

Állítólag a két testvér megígérte Károlynak, hogy szívélyesen fogadják majd Kamillát a családban, csak egyetlen dolgot kértek, hogy apjuk ne nősüljön meg újra édesanyjuk, Diana halála után.

A könyvben Harry azt is állítja, hogy Vilmos és ő is tudott arról, hogy Kamilla „a másik nő”, és mindketten külön-külön találkoztak vele. Harry egyébként azzal vádolta Kamillát, hogy kiszivárogtatta a Vilmossal folytatott beszélgetésének részleteit.

Egy korábbi lapértesülés szerint Harry arról is ír a memoárjában, hogy életének egyik legnagyobb botránya Vilmosnak és Katalinnak köszönhető, ugyanis állítólag az ő biztatásukra bújt náci jelmezbe egy bulin.

(Kiemelt kép: STEPHANE DE SAKUTIN / POOL / AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top