nlc.hu
Sztárok

Ismét műteni kell Rácz Jenőt

Ismét műteni kellett Rácz Jenőt

Rávette magát a térdműtétre, most hosszú rehabilitáció vár rá.

Rácz Jenő régóta fájdalmakkal él, heti rendszerességgel térdleszívásra járt, amit megelégelt és újra műtőasztalra feküdt. Az ízületei már nem bírták a strapát, ezért döntött az operáció mellett, ám most hosszú pihenés és rehabilitáció vár rá.

„Itt vagyok újra, újabb térdműtét, keresztszalag-pótlás. Itt van velem a család is, de hamarosan mennek el, két óra múlva már a műtőasztalon vagyok” – kezdte a bejegyzését Rácz Jenő.

Rácz Jenő

Fotó: RTL

„Kérlek, gondoljatok rám és küldjetek pozitív energiákat, mert most nagy szükségem lesz rá. Egy műtét előtt búcsúzkodni a feleségemtől és a kislányomtól egy új tapasztalat… Viszont a műtétre nagy szükségem van, megelégeltem, hogy mindennap fájó térddel térek haza egy hosszú munkanap után, hogy nem tudok lassan fél éve sportolni és hogy heti rendszerességgel jártam térdleszívásra. Innentől kezdve minden csak jobb lesz” – részletezte a séf, aki már túl is van a műtéten és szerencsére minden rendben ment.

„Nincs más hátra, mint 3 hónap kőkemény rehabilitáció. A legnagyobb fájdalom mégis csak az számomra, hogy most kényszerpihenőn kell lennem. Ez egy olyan dolog, amit már 10 éve nem csináltam, lehet, rám is fér picit. 3 hét múlva már állhatok, sétálhatok, úgyhogy valahogy ki kell bírni ezt az időt” – írta a tapasztalatairól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top