nlc.hu
Sztárok

G.w.M. szülinapi posztja

„Mind1, ki mit gondol, lesz@rom” – évet értékelt G.w.M. a 26. születésnapján

Elárulta a rapper, hogyan élte meg az elmúlt egy évet.

Születésnapját ünnepli G.w.M. (Varga Márk), 26 éves lett. Kulcsár Edina párja a közösségi oldalán értékelte az elmúlt évét, magánéleti, valamint szakmai szempontból egyaránt. Állítása szerint zeneileg nem volt annyira aktív számára a 2022-es év, a magánéletét viszont hosszú évek után végre rendbe tudta tenni. “26 vagyok, ezt az évet szétvágjuk!!!” – vetítette előre a Gucci-rajongó rapper.

G.w.M.,

26 éves lett G.w.M. – Fotó: Sajtószoba

Huh… ez a 25. évem elég erősen hangosra sikeredett, akaratom ellenére is. Zeneileg inkább pihentem, de a magánéletemet rendbe tudtam tenni sok sok év után… mind1 ki mit gondol lesz@rom, ahogyan ez 10 éve egyfolytában volt, csak én és a közvetlen családom tudja, hogy mi is a valóság és azt, hogy ki vagyok én valójában, de nem is tartozik senkire ez! A lényeg, hogy megvagyok, boldog vagyok és annyi sláger jön idén, hogy jobb ha kezd zenélni mindenki! 26 vagyok, ezt az évet szétvágjuk!!!” – írja posztjában G.w.M., aki pár héttel ezelőtt kérte meg a közös gyermekükkel várandós szerelme, Kulcsár Edina kezét, aki természetesen igent mondott.

A rapper pénzügyi hátterével kapcsolatban egyébként a napokban kérdések merültek fel. A Privát Kopó arra jutott, hogy nincs látható nyoma, miből származik G.w.M. mesés vagyona. A bűnügyi lap összegzése szerint nem sikerült megtudni, hogy a rapper legálisan keresi-e meg a saját állítása szerint havi 12 millió forintnyi gázsiját, az összegeket ki számlázza le, a pénzek hogyan jutnak el Varga Márkhoz, és a bevételeket szerepelteti-e az éves adóbevallásaiban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top