nlc.hu
Sztárok

Így reagált John Travolta a lánya dalára

Zseniális: így reagált John Travolta a lánya legújabb dalára

John Travolta igazi mintaapa, aki mindenben benne van a lánya kedvéért.
John és Ella Travolta

Ella Travolta nemrég megosztott egy videót, amelyen édesapját, John Travoltát és más családtagokat kérdez arról, hogy mit szólnak a legújabb dalához, a válasz pedig sokaknak meglepetést okozhat.

A december 30-án megjelent No Thank You című dalát népszerűsítő videót Ella így kezdte: „Azon vagyok, hogy megmutassam a családomnak az új dalom. Alig várom, hogy meghallgassák, és elmondják, hogy mit gondolnak”.

Ezután a lány körbejárt a család házában és mindenkitől megkérdezte, hogy hallani akarják-e a dalt – a válasz pedig egy udvarias nem volt. „Nem, köszönöm” – mondta a színész hajószerelés közben a kérdésre. Persze mindez csak poén: tulajdonképpen mindannyian a szám címét, a No, thank you-t ismételgették.

A No Thank You Ella debütáló kislemezének, a Dizzy-nek 2022 januári történt megjelenését követi. A feltörekvő énekesnő és édesapja kapcsolata egyébként nem is lehetne jobb: nemrég maga John Travolta is megosztott egy videót Ellával, amelyben boldog új évet kíván a rajongóknak.

Ella John Travolta és imádott felesége, Kelly Preston második közös gyermeke volt. A pár 1989-ben találkozott először, a mikor a színésznő még házas volt, ám a kapcsolat kibírta az idő próbáját: Travolta 1991-ben megkérte a nő kezét. Az eljegyést hamar esküvő követte, 199-ben megszületett a legidősebb gyermekük, Jett, 2000-ben pedig Ella. A legkisebb fiúk, Benjamin 2010-ben látta meg a napvilágot. 

Preston éveken át küzdött a mellrákkal, míg a szervezete 2020-ban feladta a harcot. A házaspár 28 évig volt együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top