nlc.hu
Sztárok

Ivancsics Ilonáék szakítása

Szakított Ivancsics Ilona és párja 15 év után, elárulta az okokat a Szomszédok Vágási Jutkája

Ritkán beszél a magánéletéről a 62 éves színésznő, most azonban kivételt tett.

Szakított Ivancsics Ilona és párja, a marketingszakember Péter – értesült a Bors. A Szomszédok Vágási Jutkája és kedvese – aki a színésznő magánszínházának az ügyvezetője – 15 év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Az elválás mindkettejüket megviselte.

Ivancsics Ilona

Ivancsics Ilona bízik abban, hogy a szakításuk után is még van remény teljes és boldog életet élni a magánéletben is – Fotó: MTI/Soós Lajos

„Véget ért a kapcsolatunk Péterrel, ez nem titok. Március óta külön utakon járunk. (…) Barátságban váltunk el, közös akaratból megbeszélve azt, hogy nincs értelme benne maradni abban, ami nem működik” – árulta el a bulvárlapnak Ivancsics Ilona.

Ivancsics Ilona és Péter 15 évvel ezelőtt ismerték meg egymást. A férfi Amerikában élt, leveleken keresztül tartották a kapcsolatot, majd amikor hazaérkezett, elkezdődött a közös munka, 2007-től Péter segítette a színésznőt a társulata, az Ivancsics Ilona és Színtársai beindításában. „18 évesen ment ki Amerikába, 25 évig élt ott, aztán hazajött az édesanyja miatt. A gyereke, az unokája is a tengerentúlon élnek. Péter fotós, grafikus, művészember, ő találta ki 15 éve, hogy csináljunk magánszínházat, amelynek ő az ügyvezetője” – mesélte párjáról 2 évvel ezelőtt a BEST magazinnak a színésznő.

Ivancsics Ilonának egyébként van egy felnőtt fia, Bence, aki Londont és Barcelonát is megjárva divatfotósként dolgozik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top