nlc.hu
Sztárok

VV Barna durván megsértette VV Renit

ValóVilág11: „Nincs meg hozzá az agyi kapacitásod” – VV Barna sírásig sértegette Renit

Dani és Melina igyekeztek megvédeni barátnőjüket.

A ValóVilág11-ben VV Barna és VV Reni kapcsolata rendkívül hullámzó. A páros már a beköltözés után pár órával egymásra hangolódott, de a románcukba erősen belerondított VV Piros érkezése. Ezt követően egy szerelmi háromszög alakult ki, amiből hol Piros, hol Reni akart kiszállni, de igazán egyikőjüknek sem sikerült

VV Reni

VV Reni

Piros viszont szombaton kiesett, így esélye nyílt Barnának és Reninek tisztázni a kapcsolatukat, de ez még nem jött össze. Most, az iskola hetén, a nyugiszobában estek egymásnak, miután Barna VV Danival osztotta meg az érzéseit. 

Megmondom őszintén, nekem nincs kedvem olyan emberek közé bemenni, akik engem folyamatosan lealacsonyítanak, gyengének tartanak. Ti nem tartotok engem értelmesnek, beskatulyáztatok engem egy valaminek, és azon kívül senki nem akar velem beszélgetni. Most, hogy visszajöttem a párbajról, most kendő után futás, viszont egy hétig konkrétan nem álltál velem szóba. De nagyon érdekes, hogy most, hogy nincs itt a Piros, és én jöttem vissza a párbajról, újra szóba állsz velem – magyarázta Reni, mire Barna visszakérdezett, ezeket miért nem mondja egyenesen a szemébe, és amikor Reni közbevágott, akkor elkezdte őt sértegetni. – Nincs meg az az agyi kapacitásod, az eszköztárad, amivel tudsz egy értelmes választ adni. Akkor hogy várod el, hogy ne degradáljon le valaki más?

Ezt már nem bírta a lány és sírva fakadt, amiért állandóan sértegeti őt Barna, majd közölte, nem kíváncsi többet rá. 

Eddig nem hallgattál meg soha a büdös életben. Most már nem is kell, hogy meghallgassál. Már a hátam közepére nem kívánlak. Érted? Ennyi. Fölfogtad?” – próbálta a veszekedést rövidre zárni Reni, akit Dani és VV Melina is megakart védeni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top