nlc.hu
Sztárok

VV Barna megsiratta VV Renit

ValóVilág11: miután Reni döntése miatt ment párbajra Barna, meg is siratta a lányt

Vajon ez csak taktika?

A hétvégén újabb kiválasztás történt a ValóVilág11-ben, melyet követően VV Barna három jellel megkapta a zöld kendőt.

VV Reni

VV Reni

A végső döntést, VV Reni hozta meg, akivel a kezdetek óta hullámvölgyekkel teli a kapcsolatuk. A fiú nem számított rá, hogy Reni párbajra küldené, bár azok után, hányszor alázta meg és beszélt vele nyomdafestéket nem tűrően, talán mások annyira nem lepődtek meg. 

Később Barna félrehívta Renit, mert rájött, bocsánatot kellene kérnie amiatt, ahogy korábban beszélt vele. 

„Tőled nem kértem úgy elnézést, mint esetleg a Krisztitől vagy a Lisszától, hanem odadobtam egy bocsit éjjel. Bocsánatot szeretnék tőled is kérni, mert úgy érzem, hibáztam abban, ahogy esetleg tálaltam feléd azt, amiket mondtam. Még ha dühös is vagyok abban az adott szituációban, akkor sem így kell ezt közölni, akármennyire feldúlt állapotban vagyok, ezt el kell ismernem – magyarázta Barna, Reni pedig elfogadta a bocsánatkérést. – Hogyha bármi velem kapcsolatban zavar téged, rinyálás, bármi ilyen, bár rinyálni nem szoktam, akkor szóljál nekem. Mert én ebből értek, ebből tudok tanulni. Ne az legyen, hogy gyűllik-gyűlik benned, és akkor egy idő után ram zúdítod.”

Habár akkor, amikor a vita volt, Reni nem sírta el magát, a bocsánatkérést követően a könnyeit kezdte törölgetni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top