nlc.hu
Sztárok

Richard Dean Anderson, az egykori MacGyver most

Mogorva, megőszült bácsi lett az egykori MacGyver, Richard Dean Anderson – galéria

A kalandok nemcsak a sorozatban, hanem a való életben is vonzották a színészt, aki olyan lett, mint egy mogorva bácsika.
Richard Dean Anderson 1985-ben

Az 1950-es születésű Richard Dean Anderson 35 éves koráig várt arra, hogy megkapja élete nagy lehetőségét és MacGyverként kerüljön képernyőre, s hogy nevét az egész világ megismerje. 

Az édesanyjának köszönhetően, aki festő- és szobrászművész volt, hamar ráérzett az alkotás örömére, őt azonban inkább a színjátszás vonzotta. Sportolóként is jól teljesített, de a zene is közel állt hozzá, egyetemi évei alatt még egy rockbandát is alapított, amiben énekelt és gitározott.

A szívét többen is elrabolták, legtöbbször színésznők mellett horgonyzott le: Marlee Matlin, Deidre Hall, Sela Ward, Teri Hatcher és Lara Flynn Boyle több éven át volt az egykori MacGyver párja, aki aztán az olimpiai bajnok korcsolyázó, Katarina Witt szerelme lett. 
Végül Apryl A. Prose mellett horgonyzott le, és 1998 nyarán közös gyermekük is született, aki a különleges hangzású Wyle Quinn Annarose Anderson nevet kapta.

Anderson január 23-án ünnepelte 73. születésnapját, az idő múlása pedig rajta is nyomot hagyott. Kíváncsi vagy rá, mennyit változott az évek során? Mutatjuk!

Richard Dean Anderson MacGyverként
Megnézem
Összes kép (7)

Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top