nlc.hu
Sztárok

Megszületett Chrissy Teigen és John Legend kisfia

Gólyahír: megszületett Chrissy Teigen és John Legend kisfia

John Legend egy fellépés közben osztotta meg a rajongóival az örömhírt.

Az énekes koncertje közben jelentette be, hogy felesége január tizenharmadikán életet adott kisfiuknak. „Áldott nap ez” – tette hozzá John Legend a közönség beszámolója szerint, és azt is megjegyezte, ugyan nem aludt túl sokat, de tele van energiával.

Chrissy Teigen és John Legend a 2022-es Emmy-gálán

Chrissy Teigen és John Legend a 2022-es Emmy-gálán. (Fotó: Trae Patton/NBC via Getty Images)

Chrissy Teigen és John Legend még a nyáron jelentették be, hogy bővül a család. „Az elmúlt évek enyhén szólva is az érzelmek összemosódásáról szóltak, de a boldogság újra betöltötte az otthonunkat és a szívünket. Egymilliárd injekcióval később (az elmúlt időszakban a lábamba, amint láthatjátok!) ismét úton van egy baba” – írta a modell.

A házaspár nehéz időszakon van túl, 2020-ban ugyanis elveszítették születendő kisbabájukat. „Tudtam, hogy a várandósság 20. hetében világra fogom hozni azt a kisfiút, aki egész biztosan nem élte volna túl, ha tovább kell maradnia a hasamban. Ezt megelőzően már egy hónapja feküdnöm kellett, hogy valahogy, akárhogy a 28. heti biztonságos zónába juttassam őt, de sajnos nem sikerült” – írt hónapokkal később a szörnyű tragédiáról.

(via People)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top