Látványosak lesznek 2023 királyi esküvői

Bagaméri Viki | 2023. Január 14.
A tavalyi évben több eljegyzésre is sor került a királyi családokban, idén pedig esküvő is követi ezeket. Mutatjuk, mikorra esnek a nagy napok!

Ami már biztos, ugyanis hivatalosan is bejelentették a közelgő menyegzőket, hogy három királyi esküvőre is számíthatunk idén. Ebből kettőre Jordániában kerül sor, a harmadikat pedig Luxemburgban tartják. Bár biztos dátumot még nem hoztak nyilvánosságra a szerelmesek, sokak szerint nagy eséllyel beesik még egy negyedik lagzi is 2023-ra, mégpedig Norvégiában, ahol a jegyben járó Márta Lujza hercegnőből lehet újra feleség.

Örömszülőkként II. Abdullah és felesége, Rania királyné lesznek a legelfoglaltabbak, négy gyermekük közül ugyanis kettő is kimondja majd a boldogító igent szíve választottjának. Az ő családjukban szemmel láthatóan tökéletes az összhang, fiuk leendő feleségét és lányuk leendő férjét végtelen szeretettel fogadták.

Az első esküvő azonban nem Jordániában lesz, mutatjuk, ki áll elsőként oltár elé idén!

Alexandra luxemburgi hercegnő esküvőre készül

Alexandra luxemburgi hercegnő (a képen halványzöld ruhát és virágos fejdíszt visel) eljegyzésére 2022 novemberében került sor. Szíve választottja, Nicolas Bagory kulturális és fontos társadalmi ügyeket felkaroló rendezvények szervezésével foglalkozik. A polgári esküvőjüket április 22-én tartják Luxemburgban, a templomi szertartásra pedig egy héttel később kerül sor Franciaországban. (Fotó: Getty Images)

A jordán királyi családban két esküvő is várható

A büszke örömanya, Rania királyné azt mondta, két gyermeke esküvői között várhatóan 3-4 hónap fog eltelni. Egyelőre csak az idősebb fiú (a kép jobb szélén áll) nagy napjának dátuma ismert, ő június 1-jén veszi majd el szíve hölgyét. (Fotó: Getty Images)

A jordán király és királyné legnagyobb fia esküvőjére készül

Hussein herceg (aki a képen szüleivel látható) és menyasszonya, Rajwa Khalid Alseif egy muzulmán szertartás keretében fogad majd egymásnak örök hűséget. Az eljegyzést tavaly augusztus 17-én tartották. (Fotó: Getty Images)

A jordán királyné és lánya, aki hamarosan megházasodik

A 26 éves Iman hercegnő a venezuelai és francia felmenőkkel rendelkező Jameel Alexander Thermiotis felesége lesz 2023-ban, igaz, a pontos dátumot egyelőre nem kötötték a kíváncsiskodók orrára. (Fotó: Getty Images)

Raina jordán királyné két gyereke is megházasodik idén

Ezen a meghitt képen, ami alá Rania királyné azt írta, hogy többet nem is kívánhatna, négy gyereke mellett az új családtagok is ott vannak. A királynét lánya szerelme és fia menyasszonya fogja közre. (Fotó: Rania királyné Instagram oldala)

Márta Lujza norvég hercegnő és Durek Verrett, Sámán Durek,

Az 50 éves Márta Lujza norvég hercegnőt Durek Verrett, másnéven Sámán Durek (igen, ez a foglalkozása, hogy sámán) jegyezte el 2022 nyarán. Sokak szerint ők is összeházasodnak idén! (fotó: Profimedia)

Nyitókép: Getty Images

Exit mobile version