nlc.hu
Sztárok

Hétköznapi emberek, akik királyi családba házasodtak

Civilek, akik megütötték a főnyereményt és királyi családokba házasodtak

Van, aki szó szerint értelmezi a mondást, hogy élete párját a fehér lovon érkező herceg személyében kell keresnie. Na jó, ló nem mindig szerepel a történetben.

A királyi családok tradíciói szerint a kékvérű leszármazottjaik elvileg csak hozzájuk hasonló, rangos felmenőkkel rendelkező párt választhatnának maguknak, az élet azonban meglepően sokszor másképp hozza.

A kis hableány és Erik herceg

Így lett svéd herceg a személyi edzőből

Nem kell hosszan keresgélnünk, hogy olyan királyi vagy hercegi párra bukkanjunk, amelynek egyik tagja nemesi rang nélkül jött a világra. II. Erzsébet egykori királyné unokái közül például mindenki hétköznapi férjet vagy feleséget választott magának, de Európán kívül is több példát látunk erre.

A japán császár legidősebb lánya, Mako még azt is vállalta, hogy megfosszák hercegnői címétől, csak hogy hozzámehessen a szerelméhez, akinek családja még anyagi vitába is keveredett az uralkodóval a többször is elhalasztott esküvőjük előtt. A frigyre azóta sor került, Mako pedig New Yorkba költözött és bérelt lakásukból, tömegközlekedéssel jár be nap mint nap a munkahelyére.

Megnézem
Összes kép (5)

Nyitókép: imdb.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top