nlc.hu
Sztárok

A Trónok harcára utalt a Meghant gyalázó brit újságíró

A Trónok Harca inspirálta azt a brit újságírót, aki ürülékkel dobálná Meghan hercegnét

Ezt mondjuk elfelejtette megemlíteni a cikkben, amiben leírta a bizarr vágyát.
Cersei

Jeremy Clarkson brit publicista nagy port kavart azzal, hogy még tavaly télen egy gyűlölködő cikket írt Meghan hercegnéről a Sun nevű bulvárlapban. Az újságíró többek között arról írt a véleménycikkben, hogy „sejtszinten” gyűlöli a színésznőből lett arisztokratát és az álmatlan éjszakáin arról fantáziál, hogy „egy nap meztelenül fogják végighajtani a hercegnét a brit városok utcáin, miközben a lakosság azt skandálja, hogy “szégyen” és ürülékkel dobálja”

A cikk – érthető és jogos módon – közfelháborodást váltott ki: nem kell Meghant különösebben szeretni ahhoz, hogy valaki azt érezze, hogy Clarkson túllőtt a célon. A publicista először a Twitteren reagált a botrányra. Azt írta, hogy egy „béna utalást” próbált tenni a Trónok Harcára, amit sokan rosszul fogadtak és megígérte, hogy a jövőben óvatosabb lesz, bocsánatot azonban nem kért.

Így volt ez egészen mostanáig, amikor is Clarkson az Instagramján közölt egy bejegyzést, amiben leírta, hogy már bánja az érzéketlen szavakat.

„Azt vettem észre, hogy manapság, ha egy parlamenti képviselő vagy egy híres ember hibázik, akkor mindegy, hogy mennyire őszinte a bocsánatkérése, mindig akadnak olyanok, akiknek az nem elég jó” – kezdte a posztot, hozzátéve, hogy ő ezért megpróbálja.

„Igazán sajnálom, amit írtam. A legőszintébben megbántam, tetőtől talpig” – írta. Persze csak hogy ne legyen túl megható a bocsánatkérés, azt is hozzátette, hogy sietett, amikor elküldte a cikket, így nem vette észre, hogy benne maradt az a bizonyos mondat, másnap pedig nem is emlékezett rá. Állítása szerint csak a balhé kitörése után realizálódott benne, hogy mekkorát hibázott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top