nlc.hu
Sztárok

Megyeri Csilla 2023-ról

„Szeretnék megtanulni nemet mondani” – 2023-as terveiről mesélt Megyeri Csilla

Vannak felkérések, amiket szívesen visszautasítana.

Megyeri Csilla 2022-es éve tele volt pozitív eseményekkel, amelyekről nem olyan régen meg is emlékezett. Az egyik ilyen például, hogy kedvesével, Molnár Zsoltival megnyerték a Nyerő Párost, azt pedig rögtön el is árulták, hogy a nyereményből házat szeretnének venni és idővel családot akarnak alapítani. 

Megyeri Csilla

Megyeri Csilla a Reggeliben

Ma a Reggeli vendégeként a 2023-as terveiről számolt be. 

„Fogadalmakat nem szoktam tenni, de van egy kis határidőnaplóm, és felszoktam írni pontról pontra, hogy mit szeretnék elérni, aztán vagy sikerül, vagy nem. Hiszek abban, hogy a gondolataimnak teremtő ereje van. Tapasztalatból mondhatom, hogy amit leírtam, nem száz százalékosan, de a hetven százaléka mindig bejött – magyarázta Csillla, aki elárulta, tervei között van, hogy többet járjon kulturális programokra és művelődjön. – Szeretnék megtanulni nemet mondani, mert mindent elvállalok, a nemet mondása művészetét szeretném elsajátítani. Nagyon nehéz akármilyen felkérésre nemet mondani.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top