nlc.hu
Sztárok

Nyertes Zsuzsának is csapta a szelet Zámbó Jimmy

Nyertes Zsuzsának is csapta a szelet Zámbó Jimmy: „Fűt-fát megígért”

Ezek szerint a Király több ismert nőre is ráhajtott.

Nagy visszhangja van A Király című, Zámbó Jimmy életéről szóló sorozatnak. Egyre több nőügye látott napvilágot az elmúlt hetekben, nem is beszélve a háttérben futó ügyleteiről. Emellett pedig számos híresség megszólalt a napokban vele kapcsolatban, legutóbb Tornóczky Anita, aki állítja: Zámbó Jimmynél még iszogatás közben is ott volt a fegyvere.

Most Nyertes Zsuzsa is elmondta, hogy ismerte meg a Királyt és miként udvarolt neki hosszú időn át.

Zámbó Jimmy és Nyertes Zsusza

Fotó: Archívum Story-Best

„Nagyon szerettem őt. Úgy értem, a zenéjét. Nagyra becsültem azért, amit elért a karrierjében. (…) Korábban soha nem találkoztunk, de az ünnepségen egyből kiszúrt engem. Egy darabig próbált szemezni, majd odajött, és mindenki szeme láttára felkért táncolni. Arra is tisztán emlékszem, hogy igen hevesen csapta nekem a szelet. Mindent megígért, fűt-fát, meg hogy a csillagokat is lehozza nekem az égről, csak randevúzzak vele valamikor” – nyilatkozta a Blikknek a színésznő, akinek akkoriban foglalt volt a szíve. 

Ráadásul azt is pletykálták róla akkoriban, hogy bár nős, egy csinos, szintén ismert kolléganőjével találkozgat rendszeresen” – emlékezett vissza Nyertes Zsuzsa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top