nlc.hu
Sztárok
Herczeg Zoltán két hónapja beszélt a párjával

Herczeg Zoltán két hónapja nem tudott beszélni a párjával

Reméli, hogy egy hónap múlva szabadulhat.

Herczeg Zoltánt október 21-én tartoztatták le kábítószer-kereskedelemmel gyanújával, miután az otthonában is találtak több grammnyi növényi törmeléket és fehér port. A letartóztatását már egyszer meghosszabbították, de bízik a legjobbakban, reméli, hogy egy hónap múlva már otthon lehet.

A Blikk azt írja, február 23-án tárgyalják újra az ügyet, ekkor feltételesen szabadlábra kerülhet. Párja azt mondja, a körülményekhez képest jól viseli a helyzetet, ám már két hónapja nem tudtak beszélni egymással.

Herczeg Zoltán

Fotó: Olajos Piroska

„Nem titok, hogy még mindig nem tudok kommunikálni vele, és ez mindkettőnket nagyon megvisel. Nem látogathatom, nem hívhatom fel, de még csak levelet sem írhatok neki. Egyedül csomagot szabad küldenem, de legutóbb az is visszajött, mert a súlya 10 dekával több volt a megengedettnél. A leginkább az zavar, hogy rejtély, miért vonták meg hirtelen tőlem a kapcsolattartás jogát. Semmilyen indokot nem kaptam, és a hatóságok sem kerestek fel azóta. Pedig tudom, hogy szüksége lenne Zolinak rám, hiszen mi tökéletes szellemi partnerei vagyunk egymásnak, érezzük a másik rezdüléseit, tudjuk a gondolatait. Tudnék neki erőt adni és olyat mondani, ami segítené ott bent” – részletezte a lapnak Mariann, aki hozzátette, az ügyvéd szerint Herczeget megilletné, hogy kommunikálhasson a családjával, azonban az erre tett kísérleteket elutasították.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top