nlc.hu
Sztárok

Herczeg Zoltán ismerősei a drogügyről

Herczeg Zoltán ismerősei a drogügyről: csőbe akarták húzni a divattervezőt

Sokaknak nem tetszhetett Herczeg Zoltán politikai hozzáállása.

Mint azt az nlc is megírta, drogügy miatt letartóztatták az ismert divattervezőt, Herczeg Zoltánt. Valószínűsíthető, hogy más ismert közéleti emberek is érintettek az ügyben, köztük ellenzéki politikusok és egy újságíró. A hatóság emiatt kiterjedt nyomozást folytat. A Blikk most azt írja, sokkolta a sztárvilágot a hír, sokan attól tartanak, másokat is magával ránthat. Az ismerősök egytől egyig arról számoltak be, hogy mélységesen megdöbbentek a hír hallatán.

A lap szerint a divattervező tagadta a kábítószer kereskedés vádját, de elismerte, hogy fogyasztott ezekből a szerekből. Megerősíti ezt egy barátja is, aki a lapnak azt nyilatkozta,nem tudja elképzelni róla, hogy kábítószerrel kereskedne, ráadásul most készült egy hosszabb tisztító kúrára is, amikor sem alkoholt, sem gyógyszert, sem mesterséges tartósítószert, de még húst sem fogyaszt.

Egy másik ismerőse szerint Herczeget tőrbe akarták csalni: “Valaki feljelenthette, mert úgy tudom, névtelen bejelentés alapján fogták el. 

Nem szeretnék találgatni, de közismert Zoli ellenzéki hozzáállása, így elképzelhetőnek tartom, hogy politikai üzenete van ennek az egésznek.

Czutor Zoltánt divattervező szintén úgy véli, csőbe húzták a barátját.

Ha a gyanú beigazolódik, Herczeg akár nyolc év börtönre is számíthat.

Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán divattervező otthonában (Fotó: Olajos Piroska / Solwee)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top