nlc.hu
Sztárok

Czutor Zoltán Herczeg Zoli drogügyéről

Czutor Zoltán: „30 éve ismerem, Herczeg Zoli soha nem kínált droggal”

A zenész szerint csőbe akarják húzni a barátját.

Ma reggel bombaként robbant a hír, hogy H. Zoltán ismert divattervezőre október 21-én lecsapott a rendőrség, két nappal később pedig el is rendelték a letartóztatását. Ennek oka, hogy a lakását átkutatva jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagra leltek – írja a Magyar Hang. 

Azóta a rendőrség is kiadott egy közleményt az üggyel kapcsolatban. „A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. október 21-én bűnügyi információk alapján fogtak el két férfit Budapest IV. és XIII. kerületében. Az egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket – az elsődleges adatok szerint marihuánát – és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port – elsődleges adatok szerin kokaint – találtak. Az anyagokat szakértők vizsgálják. A BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, egyiküket a bíróság azóta letartóztatásba helyezte. Az eljárásnak jelenleg nincs több gyanúsítottja” – írták válaszul a Blikknek.

A cikkből az is kiderült, hogy Herczeg Zoltánról van szó – ezt Czutor Zoltán erősítette meg az Indexnek. „Pontosan tudjuk, hogy ebben a körben, amelyben Herczeg Zoltán mozog, illetve a politikusok körében is – függetlenül attól, hogy ki van kormányon – hogyan élnek, hogy szórakoznak az emberek. Én Herczeg Zolit 30 éve ismerem, de ez idő alatt soha nem beszéltünk egyszer sem kábítószerről. Lehet, hogy néha tolt valamit, de engem egyszer sem kínált semmivel. Persze lehet, hogy ettől függetlenül ő a keresztapa, csak ez nem lenne életszerű” – mondta a lapnak a zenész, aki szerint csőbe húzták a divattervezőt.

Czutor Zoltán

Fotó: Birton Szabolcs

„Nekem leszámolásízű a dolog, van egy ilyen érzésem, állítólag csőbe húzták, de nyilván részleteket én sem tudok az ügyről. De tegyük fel, hogy díler – a Zoli nem most jött le a falvédőről, egy díler nem tart ipari mennyiségű drogot otthon, ez nem lenne életszerű. Mert ugye ahhoz, hogy letartóztassák, akkora mennyiséget kellett találniuk a lakásban, hogy ne fogyasztónak, hanem kereskedőnek tűnjön”  állítja Czutor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top