nlc.hu
Sztárok

Herczeg Zoltán élete a börtön után

„Az életem részei” – Herczeg Zoltán két cellatársával is kapcsolatot tart

A divatguru Herczeg Zoltán nem felejti el volt cellatársait.

A divattervező egy éve került börtönből házi őrizetbe; a nehéz időket azonban nem felejti el: máig találkozni szokott két cellatársával. Herczeg Zoltán tavaly augusztus 20. óta már szabadlábon védekezhet, elkezdte újjáépíteni életét és vállalkozását is. Büntetőügye viszont vádemelés nélkül, egy helyben toporog.

„Még mindig nem történt meg a vádemelés, amit majd a bírósági tárgyalások követnek. Egy helyben áll jelenleg minden, pedig szeretnék már túl lenni az egészen. Sajnos, úgy tűnik, ez még évekig elhúzódhat ”

– panaszolta Herczeg. “Nem vagyok hajlandó azon agyalni, stresszelni, hogy mi lesz a legjobb vagy legrosszabb forgatókönyv.

„Az életem részei” – Herczeg Zoltán két cellatársával is kapcsolatot tart

Persze, sokszor előfordulnak olyan dolgok, amik erre emlékeztetnek, és a barátaim is jó szándékból kérdezgetnek, de ezen kívül kizárom a gondolataimból ezt az egészet. Csak a jelenre koncentrálok és azzal foglalkozom, most mi van velem” – folytatta.

Herczeg a Blikk szerint két zárkatársával is életre szóló barátságot kötött, azóta is kapcsolatot tart velük.

Nem lehet kitörölni azokat az embereket, akikkel hónapokig a nap 24 órájában össze voltam zárva, és akik átsegítettek minden nehézségen. Nekem ők már az életem részei, akik bármikor számíthatnak rám. A könyvemben is szerepelnek. Azóta is beszélünk, többször találkoztunk is. Az egyikük már szabadlábon van, a másik házi őrizetben, de gyakran meglátogatom. Viszek neki kaját vagy éppen pénzt, ha szüksége van rá

– mondta. A divatguru – fogadalma szerint – drogprevenciós előadásokat is tart. A kecskeméti SOS Gyermekfalu programjának keretében Herczeg Zoltán kétszer beszélt már a kábítószerekről, pozitív visszajelzéseket kapva. Preventív előadásaival azonban sok helyütt zárt kapukba ütközik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top