nlc.hu
Sztárok

A divattervező Herczeg Zoltán visszavonulása

Herczeg Zoltán visszavonul a divatipartól – elárulta, miért döntött így

Komoly elhatározásra jutott az 51 éves divattervező.

Herczeg Zoltán végleg búcsút tervez mondani a divat világának, és a lakásfelújításait folytatja, illetve a fenntarthatóságban keresi a jövőt – írja a Blikk. Ez nem hirtelen támadt ötlet, hiszen 8 éves tapasztalattal rendelkezik a lakásdesign területén. Döntésében nemcsak az anyagiak, hanem a társadalmi felelősségvállalás is szerepet játszott.

Herczeg Zoltán

Lakásfelújításokból szeretne megélni a jövőben Herczeg Zoltán – Forrás: RTL /  Fókusz – videó

„A divattervezés rendkívül sziszifuszi munka, a feladatok nagy részét nem a kreatív tevékenység, sokkal inkább a logisztika és a marketing, illetve az értékesítés teszi ki, emellett összességében a környezetre is rendkívül káros. Ráadásul anyagilag sem túl kifizetődő” – indokolta a bulvárlapnak a váltást a drogkereskedelemmel gyanúsított divattervező, aki 2022 októbertől fél éven át ült előzetes letartóztatásban.

Elmondása szerint lakásfelújításokkal és a fenntarthatóság, klímavédelem népszerűsítésével foglalkozik a jövőben. „Ez sokkal jövedelmezőbb lehet, emellett pedig épp annyira ki tudom benne élni a kreativitásomat, mint a divattervezésben. (…) Ha minden a terveim szerint alakul, nyárra már a felújításokkal is végzek, és elkezdhetek foglalkozni az értékesítésével” – magyarázta Herczeg Zoltán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top