nlc.hu
Sztárok

Herczeg Zoltán a börtönbüntetéséről

Reagált Herczeg Zoltán arra, hogy 2 és fél évre börtönbe küldené őt az ügyészség

Bízik abban, hogy a bíróság enyhébben ítéli majd meg az ügyét.
Herczeg Zoltán,

Mint arról beszámoltunk, letöltendő börtönbüntetést kért a Budapesti 4. és 15. Kerületi Ügyészség Herczeg Zoltánra kábítószer birtoklás miatt. A divattervező a közösségi oldalán hozta nyilvánosságra az időtartamot: kiderült, 2 év 8 hónap letöltendő börtönbüntetést kért az ügyészség kábítószer-birtoklás miatt, emellett javasolták, hogy 3 évre tiltsák el a közügyektől. Sőt az ügyészség azt is kezdeményezte, hogy a letöltendő börtön mellett 3 millió forint szakértői díjat is fizessen meg.

“Azt hittem, már viszonylag jól bírom a megrázkódtatásokat, hiszen egy év eltelt azóta, hogy kijöttem a fegyházból. Így leírva ez az indítvány azért nyakon vágott. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem vágott nyakon”nyilatkozta az RTL Híradónak Herczeg Zoltán, aki szerint, akik szeretik, nem értik, miért büntetnék meg ilyen súlyosan.

“Ők sem értik, hogy birtoklásért, hogy lehet ilyen szigorú vádindítvány. Nyilván támogatnak, mellettem vannak, és együtt bízunk abban, hogy a bíróság majd sokkal enyhébben fogja majd megítélni ezt a dolgot” – tette hozzá.

Elmondása szerint ettől függetlenül próbál normális életet élni: “Divattervezek, lakást újítok fel, barátaimmal vagyok, a párommal vagyok, a családommal vagyok. Élem az életemet és a fény felé nézek”.

A divattervező abban bízik, hogy mivel megbánta a tettét és beismerte, amit a terhére róttak, nem kell majd börtönbe mennie.

Mint ismert, Herczeg Zoltánnál másfél éve, egy rajtaütésen találtak marihuánát és kokaint, ami után fél évet volt letartóztatásban, majd 4 hónapot házi őrizetben. A divattervező elismerte, hogy kábítószert fogyasztott a barátaival, de azt tagadta, hogy árulta volna is a szert.

Kiemelt fotó forrása: RTL / RTL Híradó – videó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top