nlc.hu
Sztárok

Ivancsics Ilonát fia támogatja szakítása során

Ivancsics Ilona: „Nem egyszerű 62 évesen újratervezni az életet, szerencsére a fiam mellettem áll”

Bence elmondta anyukájának, hogy egy szakítás nem a világ vége.

Alig másfél hete, hogy kiderült, szakított Ivancsics Ilona és párja, Péter. A Szomszédok Vágási Jutkája és kedvese – aki a színésznő magánszínházának az ügyvezetője – 15 év után döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Az elválás mindkettejüket megviselte.

Ivancsics Ilona

Ivancsics Ilona (Fotó: Schumy Csaba)

Ilona még küzd az érzelmeivel, de hamarosan új életbe kezd, melyben külföldön élő fia, Bence is támogatja, aki most hazautazott, hogy édesanyjának ne egyedül kelljen átvészelnie a nehéz időszakot. 

Nagyon vártam a találkozást. Bence korábban öt évet élt Londonban, két éve pedig Barcelonában lakik. Bár gyakran beszélünk telefonon, a fiam ölelése, mosolya és személyes jelenléte nagyon hiányzott. A mai napig nehéz megszoknom, hogy távolra került tőlem. Nélküle üresnek érzem a házunkat. Pedig tudom, hogy jól döntött, amikor külföldre költözött, és ott épített karriert – mesélte a Meglepetés magazinnak a színésznő, majd kitért a szakításra is. – 15 év után véget ért a kapcsolatom Péterrel. Egyedül maradtam, amire eddig még nem volt példa. Bár én döntöttem úgy, hogy kilépek a kapcsolatból, mégis megviselt a szakítás. Nem egyszerű 62 évesen újratervezni az életet. Szerencsére a fiam mellettem áll, és lelkileg sok támogatást kapok tőle. Bár a saját magánéleti problémáimmal nem szeretem terhelni őt, de jólesik, amikor kiönthetem neki a szívemet. Érzékeny ember vagyok, ő pedig érettférfi-szemmel reálisabban lát bizonyos dolgokat. Biztatott, hogy nem a világ vége, ami velem történt, és jobb egyedül lenni, mint egy nem működő párkapcsolatban.

Meglepetés magazin címlap

Meglepetés magazin címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top