nlc.hu
Sztárok

Szakított VV Lissza és VV Márió

ValóVilág11: „Maradjunk csak bizalmasok” – szakított VV Lissza és VV Márió

Vagy mégsem?

A ValóVilág11 egyetlen olyan párja VV Lissza és VV Márió, akiknek bár hullámzó a kapcsolatuk, a többiekkel ellentétben tényleg hetek óta kitartanak egymás mellett. Ám a sok veszekedés, és a titkot, mint például, hogy Máriónak van egy kislánya, kezdik szétválasztani őket. 

VV Lissza

VV Lissza

A legutóbbi adásban Márió komoly döntést hozott és kész tények elé állította a lányt. „Szerintem, maradjunk csak bizalmasok. De ha az sem akarsz, akkor igazából azt is elmondhatod most” – mondta Márió, amire Lissza először csak annyit válaszolt, rendben, majd hozzáfűzte, szerinte komoly gondok vannak vele. A fiú végül közölte a lánnyal, hogy akkor bizalmasok sem maradnak. Lissza később elmondta, nem érti, hogyan jutottak ide egyik napról a másikra. 

Érdekes fordulat volt azonban, hogy bár napközben szakított Márió Lisszával, este mégis közeledett felé az ágyban és nemcsak összebújni akart, hanem a korábbi problémákat is tisztázni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top