nlc.hu
Sztárok

Majoros Hajni szigorú szülő

Majoros Hajni: „A mindennapokban házisárkány vagyok”

Majoros Hajni a szigorúbb szülő, míg Majka engedékenyebb.

Cseperednek Majoros Hajni és Majka gyermekei, már nem igényelnek annyi törődést, mint pár évvel korábban – erre a korábbi modell a legutóbbi családi nyaraláson jött rá, és a hot! magazinnak mesélt róla bővebben. 

„Míg korábban egy vacsorához például először mindenkit felöltöztettem, rám pedig a legvégén került sor, és csak sebtében felkaptam egy ruhát és feltűztem a hajamat, most azt vettem észre: van időm sminkre, frizurára, fel tudok szépen öltözni. Nem kell egész nap azon aggódnom, hogy a fiúk meddig mehetnek be a vízbe, már a kisebbik, Olivér után sem kellett rohangálnom. Hirtelen rájöttem: egy korszak véget ért! A hatéves Oli is egész nap focizott a parton a bátyjával és a nagyobb gyerekekkel, nem messze a szállástól, nem volt már szükség arra, hogy vigyázzak rá” – magyarázta a lapnak Hajni, aki azt is elárulta, hogy ő a szigorúbb szülő, míg Majka sokkal engedékenyebb.

Majka és Hajni

Fotó: Schumy Csaba

„Szabályok vannak, ezek betartását megkövetelem a gyerekektől, amúgy eluralkodna a káosz. Alapvetően rend van, de amikor apa hazajön, előfordul, hogy borul minden, főleg, ha Peti este kilenckor érkezik. Olyankor apa káoszt csinál, mert a fiúk felpörögnek, én pedig alig tudom leállítani őket. Ha Peti tartósabb ideig otthon van, ő is ugyanúgy részt vesz a rend fenntartásában: fontos, hogy összedolgozzunk” – részletezte Hajni.

„Marci már 11 éves múlt, de a mai napig jön és megölel, puszit ad, ami az ő korosztályában már nem annyira jellemző. A kicsi látja, és ő is jön. A mindennapokban »házisárkány« vagyok ugyan, mégis a mai napig hozzám bújnak a fiaim” – zárta szavait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top