nlc.hu
Sztárok

Pap Dorci lett Majkáék cicája

Pap Dorci lett Majkáék cicája a Zsákbamacskában

Pap Dorci csatlakozik Majkához és Pápai Jocihoz a TV2 megújított Zsákbamacskájában. A hírt maga Majka jelentette be az Instagram oldalán.
Pap Dorci

Pap Dorci az Exatlon című műsor után vált országszerte ismert hírességgé. Azóta a Dancing with the Starsban is szerepelt, sőt a bulvármédiában nagy érdeklődésre tartott számot a szintén Exatlonos Esztergályos Patrikkal való kapcsolata is, ami aztán tavaly ősszel véget ért. A magánéletéről azóta nem sokat tudunk, de az biztos, hogy a szakmai továbbra is ível felfelé: Dorci ugyanis Majka és Pápai Joci partnere – vagy ahogy Majka fogalmaz: cicája – lehet a Zsákbamacska című legendás vetélkedő felújított változatában.

Azt egyelőre még nem tudjuk, pontosan mikor indul a vetélkedő a TV2 műsorán, de az biztos, hogy már csak a két műsorvezetős felállás (ahol lehet, hogy Pápai Joci lesz a jó zsaru, Majka meg a rossz) miatt is más lesz ez a műsor, mint amikor még Rózsa György vezette, és teli volt híresen gagyi nyereményekkel. Jó eséllyel ez utóbbi része is változni fog.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top