nlc.hu
Sztárok

DWTS: Pap Dorci és Baranya Dávid kapcsolata

Összejött Pap Dorci és táncpartnere? Mindent tisztázott Baranya Dávid

Jól működik közöttük a kémia.

Összemelegedtek a tánc közben, azt pletykálják egy párt alkot Pap Dorci és táncpartnere, Baranya Dávid. A Dancing with the Stars táncospárja a Tények Pluszban reagált a híresztelésekre.

Pap Dorci

Pap Dorci és profi táncpartnere, Baranya Dávid a Dancing with the Stars 4. élő-show-jában – Fotó: Sajtószoba

Szerintem a kémia egy nagyon-nagyon fontos dolog ebben az egész műsorban, mert nekünk az el kell tudni játszani, hogy egyébként, ha olyan a produkció, hogy köztünk van egy romantikus viszony, vagy bármi. Tehát ez nagyon fontos, hogy mi, ott, ezt, akkor elő tudjuk adni, mert akkor vagyunk hitelesek, hogy ha a nézőkben valamilyen érzést keltünk ezáltal” – magyarázta Baranya Dávid.

Koreográfiáikban elkerülhetetlenek a szexi mozdulatok és a kettőjük közötti közelség. Dorci minderről így nyilatkozott: “Teljesen belekerült az aurámba és nem tudtam ezt egyszerűen hova tenni. És úgy kell csinálni, mintha megcsókolna, de nem“.

Az egykori exatlanos és profi táncpartnere között annyira erős az összhang, hogy még a képernyőn keresztül is átjön a nézőknek. A profi táncost a közösségi oldalán az egyik követője meg is vádolta azzal, hogy ő szerette el Dorcit a korábbi párjától, Esztergályos Patriktól. “Közben pedig nem erről van szó. Tulajdonképpen ez nekünk egy nagyon jó visszajelzés, mert el tudtuk azt játszani, hogy ez van, hogy mi köztünk van valami. És ha nekünk ez sikerül, akkor szerintem elértünk valamit” – magyarázta a versenytáncos.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top