nlc.hu
Sztárok

Pap Dorciék szakítása

Szakításáról vallott Pap Dorci a Dancing with the Stars-ban: „Sajnos nem úgy alakult a kapcsolatunk Patrikkal, ahogy szerettük volna”

Véget ért Pap Dorci és Esztergályos Patrik kapcsolata. A Dancing with the Stars versenyzője egy kortárs produkcióban táncolta ki magából a fájdalmát.

Nem úgy alakult a szerelmi élete Pap Dorcinak, ahogy tervezte. Esztergályos Patrikkal véget ért a közös életük. A Dancing with the Stars versenyzője a táncos show-műsorban vallott a szakításról.

Pap Dorci, Esztergályos Patrik

Amikor még dúlt a szerelem Pap Dorci és Esztergályos Patrik között – Fotó: press.tv2.hu TV2 /

Mindegyik kapcsolatom viharos volt. Mindig mindent intenzíven éltünk meg. Jelenleg is egy hasonló szituációba kerültem, mint most, amit elmesélünk ezzel a tánccal. Sajnos nem úgy alakult a kapcsolatunk Patrikkal, ahogy szerettük volna. Úgy néz ki, hogy most külön utakra tértünk” – árulta el a produkciója előtti kisfilmben.

Patrik volt az első olyan kapcsolatom, akivel megpróbáltuk a közös életet is, és összeköltöztem. Talán ezért is most ez a legnagyobb csalódás, hogy nem sikerült és, hogy nem jött össze. Most nagyon sok érzelmet, ami bennem van ezzel kapcsolatban, ki tudom táncolni, és ez így könnyíteni is fog rajtam egyébként, még talán jó érzés is lesz, hogy most szavak nélkül is ki tudom adni magamból ezt az egészet” – vallotta be az egykori exatlonos a produkciója előtt.

Pap Dorci a szakítása után ezzel a rendkívül érzelmes kortárs előadással lépett parkettre Baranya Dáviddal:

Produkciója láttán felrobbant a stúdió.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top