nlc.hu
Sztárok

Singh Viki nem bírja tovább a fájdalmat

Singh Viki mindennapjait megkeseríti a kínzó fájdalom

Az énekesnő sejti, mi lehet a probléma forrása.

Singh Viki közösségi oldalán osztotta meg, hogy egész életében küzdött a kínzó fejfájással, ami miatt már rengeteg szakembert felkeresett és sokféle gyógyszert kipróbált, de eddig nem találta meg a hosszan tartó megoldást.

Singh Viki

Singh Viki (Fotó: Olajos Piroska)

Az énekesnő már olyan nehezen viseli a mindennapi fájdalmakat, hogy most követői segítségét kérte. „Most már lassan 30 éve, hogy napi szinten (de legalább heti 1-2x) fáj a fejem. Jobb későn mint soha alapon most ezt szeretném ténylegesen, alaposan kivizsgáltatni!” – írta posztjában, majd hozzátette,  járt már természetgyógyásznál, kineziológusnál, illetve migrén piercinget is szúratott a fülébe, ami részben segített, de a probléma időről időre visszatér.

Gyerekkoromban voltunk kivizsgáláson, az orvos azt mondta: Ne aggódjon anyuka, majd kinövi. Ez sajnos nem történt meg, hanem még annál is rosszabb lett. Az évek alatt fejlődött a gyógyszeripar, ezért megoldás tudott lenni, hogy felváltva kapkodtam a különböző készítményeket, csak egy bizonyos ponton túl már ezek sem használtak. Amikor hat darab fájdalomcsillapítót szedek be, akkor elgondolkodok rajta, hogy ez biztos, jó lesz-e így – fogalmazott Viki a Borsnak, majd arról is beszélt, vannak tippjei, mi okozhatja a fájdalmat. – Nyilván sejtem egyébként, hogy a gerincferdülésemből indul ki ez az egész, mivel jobb oldalon ellentartanak az izmaim, onnan indul a fájdalom. Hidegfrontoknál is fáj a fejem, van, ami a stressz miatt alakul ki, vagy akkor, ha szomjas vagyok, illetve az intenzív testmozgásnál is jelentkezik. Nem vagyok orvos, ezért nem akarok találgatni, szeretném, ha egy hozzáértő szakember megvizsgálna! Kukkantsanak bele a fejembe, világítsanak át és mondják meg, hogy mi okozza a fájdalmat és mi az a gyógyszerterápia vagy bármi, amit alkalmazhatok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top