Szabó Zsófit azzal vádolták, hogy cukorbetegek gyógyszerével fogyott le

T. D. | 2023. Január 18.
Még a kérdés is rosszul esett Zsófinak.

Tatár Csilla volt a Reggeli vendége, aki múlthéten egy Instagram-posztjában adott hangot nemtetszésének, egy a 2-es típusú cukorbetegség esetén alkalmazott gyógyszer nem megfelelő alkalmazásával kapcsolatban. Olyan emberek is használják ezt a gyógyszert, akiknek nem lenne rá szükségük, így akarnak lefogyni. Inkább egy jó pszichológusra lenne szükségük Csilla szerint. 

Szabó Zsófi (Forrás: RTL)

„A probléma itt azzal van, hogy elindult egy divathullám, aminek hatására olyan emberek is használják, akiknek nincs rá szükségük. Inkább egy jó pszichológusra lenne szükségük, hogy a testképzavart helyre tegye. Vagy egy-két beszélgetésre egy terápián, hogy kiderüljön, hogy mi az, ami miatt mondjuk egy hatvankilós testalkatot nem tartanak megfelelőnek, és feltétlenül szúrni kell magukat azért, hogy ötvenkilósak és csontcsoványak legyenek. Ez egy elég nagy probléma szerintem” – magyarázta a műsorvezető. 

A témával kapcsolatban Szabó Zsófi is felszólalt, akit értek olyan vádak, hogy neki is ezzel sikerült lefogynia. „Képzeljétek el, voltam a kisfiammal az óriáskeréken és leszólított egy ismeretlen hölgy, hogy én is ezzel fogytam-e le. Annyira rosszul esett a kérdés, hogy ne haragudj, több mint háromezer kilométert futottam az elmúlt évek alatt” – idézte fel Zsófi. 

Exit mobile version