nlc.hu
Sztárok

Tatár Csilla nem Szabó Zsófira gondolt

Tatár Csilla állítja: nem akarta kellemetlen helyzetbe hozni Szabó Zsófit

Azt mondja, nem is látta, hogy a Reggeli műsorvezetője ott volt a helyszínen.

Ahogy az nlc is megírta, Tatár Csilla nyilvános posztban fakadt ki a Glamour díjátadója után. Azt állította, sokakat egyáltalán nem érdekelt a gálaműsor és tiszteletlenség volt, hogy a legtöbben a háttérben hangoskodtak ahelyett, hogy együtt örültek volna a díjazottak sikerének.

Tatár Csilla

Fotó: Trenka Attila

„És üzenem mindenkinek, aki a díjátadó alatt háttal állt a színpadnak, csivitelt, röhögött, magát fotózta, semmitmondó gifeket készített a barinőivel, és szart arra, hogy a műsorvezető, a díjazottak, a főszerkesztő éppen beszél. (…) Teljesen nyilvánvaló, hogy nem azért jöttek, hogy ünnepeljék mások munkáját, szorgalmát, tehetségét, nem azért jöttek, hogy büszkén lehessenek, részesei legyenek sikeres nők történeteinek, hanem azért, hogy a tökéletes ruhafotó elkészülhessen a fotófal előtt, amire aztán rá lehet majd tenni a #womanpower hashtaget, mert az mennyire menő már. A szellemi restség magasiskolája” – írta akkor Instagram-oldalán.

A minap a #bochkor vendége volt a műsorvezető, ahol továbbfűzte a mondanivalóját, ugyanis sokan arra tippeltek, hogy konkrétan Szabó Zsófiról beszélt aznap. „Szegény Szabó Zsófi volt, aki pont kitett egy hasonló Insta-sztorit, mint amiről én írtam. Az egészet ráhúzták egy emberre. Én azt sem tudtam, hogy ott a Zsófi, nem is találkoztam vele, nem is láttam az Insta-sztoriját, és egyébként írtam is neki utána. (…) Olyan embert hoztam ezzel rendkívül kellemetlen helyzetbe, akit nem állt szándékomban” – mondta.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top