nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi botrányos viselkedése a Glamour-gálán

Állítólag botrányosan viselkedett Szabó Zsófi a díjátadón

Kiverte a biztosítékot néhány celeb viselkedése.

Mint arról beszámoltunk, Tatár Csilla nehezményezte, hogy több résztvevő is tiszteletlen volt a Glamour WOTY díjátadó gálán. A közösségi oldalán olvasott be azoknak, akik nem tudták értékelni a show-t, helyette „szelfizgettek” a háttérben. A Bors információi szerint Szabó Zsófi lehet az egyik celeb, aki miatt kitört a balhé a gálaesten.

Szabó Zsófi,

Szabó Zsófi az Álarcos énekes 3. évadában – Fotó: Sajtóklub

A bulvárlap közzétett egy leleplező videót, (a kiposztolt cikk alatt az egyik kommentben lehet megtekinteni), amin a műsorvezető grimaszolgat és jól láthatóan magával van elfoglalva, miközben Lilu éppen átveszi az Év vállalkozója díjat.

A Glamour Women of the Year díjátadó gála középpontjába – a hagyományokhoz híven ezúttal is – a kiemelkedő tehetség és női energia került. A sztárok között volt, aki magyar Frida Kahlonak öltözött, és volt, aki a legújabb párizsi divat szerint jelent meg. Szabó Zsófi egyébként egy különleges bőrruhában gálázott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top