nlc.hu
Sztárok

Megszólalt a rendőrség Opitz Barbi ügyében

Megszólalt a rendőrség Opitz Barbi eltűnési ügyével kapcsolatban

Egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki az ügyben.

Karácsony előtt elérhetetlenné vált Opitz Barbi, sem a családja, sem a barátai nem tudtak a hollétéről. Az édesanyja jelentette eltűnt személyként, miután senkinek nem vette fel a telefont, egy idő után pedig ki is kapcsolta a készüléket. Akkor azt mondta, az énekesnő exe, Albert lehet a felelős a lánya eltűnéséért.

Volt olyan is, hogy berúgta nálunk az ajtót, de nem mertem szólni a rendőrségnek, mert nem akartam megalázni a lányom. Annyira aggódom, hogy majdnem belehalok. Nagyon féltem a gyermekemet, valami nagy baj lehet. Barbi tudja nagyon jól, ha nem érem el, akkor rosszra gondolok. Mindig szokott jelentkezni, ilyet sosem csinált” – mondta akkor Opitz Barbi édesanyja.

Opitz Barbi

Fotó: Schumy Csaba

Az ügyből szerencsére nem lett tragédia, az X-Faktor-győztes hamarosan előkerült, a volt párját azonban előállította a rendőrség. A bejelentést követően a rendőrök megjelentek Barbi lakásán, ahol ő nyitott ajtót, a rendőri intézkedés közben pedig volt barátja is megjelent. „Tekintettel arra, hogy a férfi korábbi viselkedésével kapcsolatban felmerült a garázdaság gyanúja, így a férfit előállították a VII. Kerületi Rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van” – írta a rendőrség és azt is közölték, hogy az ügyben személyi sérülés nem történt.

Azóta hallgatnak az ügyről, a Ripost azonban rákérdezett, hogy vannak-e fejlemények. „Tájékoztatjuk, hogy a nyomozás folyamatban van, egy férfit hallgattunk ki gyanúsítottként garázdaság vétség gyanúja miatt” – válaszolt a lap érdeklődésére a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top