nlc.hu
Sztárok

Mészáros Norina megmutatta a műtéti hegeit

Mészáros Norina megmutatta a nőgyógyászati beavatkozás nyomait: „Már nem szégyellem a vágásaim“

Young G feleségét éppen egy évvel ezelőtt műtötték meg.

Mészáros Norinát méhnyakrákkal diagnosztizálták a terhessége után, ezért tavaly év elején eltávolították a méhét. Érthető módon nagyon nehezen élte meg a történteket, ma már azonban őszintén és nyitottan beszél róla. Az influenszer a közösségi oldalán emlékezett meg a műtét egyéves évfordulójáról és képeket is mutatott, amelyeken a beavatkozás nyomai látszanak.

Mészáros Norina

Fotó: RTL

„Nem győzöm hangoztatni, hogy félévente járni kell szűrésre, mert megmentheti az életed! Küzdöttem keményen és nyertem, hiszen mellettem áll a fotón a számomra legkülönlegesebb ember a Földön! Bármikor újracsinálnám érted, hisz te vagy a MINDENEM. Eljutottam egy pár hónapja már arra a szintre, hogy nem szégyellem a vágásaim, hisz nekik köszönhetem az életem és a mindenem. Szerettem volna csináltatni egy sorozatot, ahol megmutatom az embereknek, hogy nem érdekel, ha más nem látja a hegeimet szépnek, mert én büszke vagyok rájuk, erőt és pozitivitást szerettem volna sugallni a fotókkal, és azt, hogy bárki bármire képes, ha akar és feladni nem szabad, de elfáradni ér!” – írta Mészáros Norina a bejegyzésében, amit ITT tudsz megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top