nlc.hu
Sztárok

Novak Djokovic kiakadt egy nézőre

Novak Djokovic kidobatott egy részeg nézőt a lelátóról, mert az folyton provokálta

Beikabálással próbálta kizökkenteni a szerb teniszcsillagot.
Novak Djokovics mérgesen kiabál

Legalább ötven bántó megjegyzést tett Novak Djokovicra egy kapatos néző az Australian Open egyik fontos mérkőzésén, a szerb teniszező ezért a negyedik játszma alatt meg is kérte a vezető bírót, hogy kísérjék le a lelátóról a kellemetlenkedőt.

A szervezők eleget tettek a kérésének, hiszen nagyon zavaró volt a folyamatos bekiabálás és provokáció. Az oltásellenességéről is elhíresült Djokovic végül simán bejutott a legjobb 32 közé, a szóban forgó meccsen a francia Enzo Couacaud ellen játszott.

Ahogy a hvg.hu írja, hasonló kalandben volt része az ausztrál Nick Kyrgiosnak a wimbledoni döntőn: ő épp Djokovic ellen játszott, amikor egy részeg nő próbálta kitartóan kizökkenteni. A teniszező kivezettette a nőt, akiről azt mondta, „úgy néz ki, mintha hétszáz italt küldött volna le”. A kijelentése miatt a nő beperelte a sportolót, akivel végül peren kívül egyeztek meg: Kyrgios 20 ezer fontos kártérítést fizetett neki, amit azután egy londoni gyerekkórháznak adományozott a sértett.

Nyitókép: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top