nlc.hu
Sztárok

Akkor és most: Dzsupin Ibolya

Akkor és most: a 70 éves Dzsupin Ibolya akár egy húszast is letagadhatna

A Família kft. Hajnalkája elképesztő formában van, idén lesz 71 éves.

Dzsupin Ibolya már a Família kft. előtt is foglalkoztatott színpadi színésznő volt, ám az átütő sikert a sorozat hozta meg számára. Ekkor ismerte meg szélesebb körben is a nyilvánosság, és hát ki ne emlékezne Kövérné Hajnalkára, akinek több mondata is szállóigévé vált a nyolc évig tartó széria alatt. 

Hajnalkám, te ezt nem tudhatod!

Família kft 1994
Megnézem
Összes kép (3)

A színésznő 1990 óta szabadúszó, nem kötelezte el magát egyetlen teátrumhoz sem, a képernyőn azonban több produkcióban is láthattuk azóta. Pár évvel ezelőtt, a sorozat 20. évfordulóján a Mokka vendége volt, ahol elárulta, hogy a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolnak a többi színésszel, amikor tehetik, összejárnak. 

„Ahogy kijön a jó idő, az egész família nálam fog kerti partizni az összes gyerekkel, mert már az ikreknek is gyerekeik vannak, Dávidnak három, Karesznek egy” – mondta a színésznő.

Dzsupin Ibolya és Baranyi László
Megnézem
Összes kép (3)

Dzsupin Ibolya tavaly töltötte be a hetvenet, de teljesen nyugodtan letagadhatna 20 esztendőt, a mai napig sugárzóan néz ki. A minap a Vigyázat, gyerekkel vagyok! vendége volt korábbi színésztársaival együtt – kiderült, lízingelt nagymamaként hivatkoznak rá a családban, hiszen bár van gyermeke, unokákkal még nem ajándékozta meg, ám a férje révén két fiút istápolhat, akikkel nagyon jó a viszonya.

Dzsupin Ibolya lassan két évtizede együtt van a párjával, az esküvőre azonban csak nemrégiben került sor. „Amikor ők (az unokák – a szerk.) születtek, mi már régóta ismertük egymást az én férjemmel, aki csak három éve vett el engem feleségül, 20 évig várt” – emlékezett vissza a színésznő.

Dzsupin Ibolya az unokáival

Dzsupin Ibolya az unokáival a Vigyázat, gyerekkel vagyok c. műsorban (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top