nlc.hu
Sztárok

Molnár Gusztáv nagyon rossz állapotban vonult be a rehabilitációs intézetbe

“Megmondták neki, ha így folytatja, decemberre meghal” – volt felesége nyilatkozott Molnár Gusztávról

A színész nagyon rossz állapotban volt, amikor bekerült egy rehabilitációs intézetbe.

Nemrég került fel a Frizbi TV Youtube-csatornájára Hajdú Péter interjúja Fazekas Viviennel. Ugyan útjaik már különváltak, de közös ismerőseiken keresztül még mindig követi Molnár Gusztáv sorsát. Így tudott mesélni arról is, milyen állapotban került be ősszel a színész abba az intézménybe, ahol jelenleg is kezelik.

„Tavaly novemberben két gyerekkori barátja megfogta élet-halál közti állapotban és közölték vele, hogy ezt nem csinálhatja így tovább. Addigra száztíz kilóról hetven kilóra fogyott, véreset pisilt, véreset hányt. Az orvosai megmondták neki, hogy ha így folytatja, akkor decemberre meghal. A két barátja megmondta neki, hogy már nincs mit veszítenie, hiszen hajléktalan, nincsenek barátai, nincs munkája, lehetősége és elveszítette a családját is”  – nyilatkozta.

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien a Nyerő Párosban

Molnár Gusztáv és Fazekas Vivien a Nyerő Párosban. (Fotó: RTL/ Sajtóklub)

Hozzátette, egyébként nem nagyon tud semmit Molnár Gusztáv állapotáról, és nem is nagyon áll módjában érdeklődni.  „Ugyanakkor úgy érzem, jobb, ha én távol tartom magam ettől az egésztől, mert nagyon sokan szenvedtünk már miatta, nagyon sokáig” – tette hozzá. 

(via BorsOnline)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top