nlc.hu
Család

Molnár Gusztáv és felesége válása

Kiderült, miért döntött Molnár Gusztáv felesége a válás mellett

Molnár Gusztáv nem viseli jól a történteket!

Molnár Gusztáv felesége, Vivien közösségi oldalán jelentette be, a színésszel való házassága véget ért. Most kiderült, miért döntött így – írja a Blikk.

“Nem bírom tovább a megaláztatást! (…)Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni. Amíg Guszti az elvonón volt, én kezeltem a közösségi oldalait. A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról” – mondta Vivien.

Molnár Gusztáv és feleségének válása

(Fotó: Sajtóklub)

Bár a színész tagadja, hogy szexuális tartalmú üzeneteket írt más nőknek, de ettől függetlenül teljesen padlóra került.

“Egy alkoholista szemét, sz*r alak vagyok. Ha a feleségem nincs, semmim sincs. Nem látok más kiutat, mint hogy véget vessek az életemnek. Az öngyilkosságot fontolgatom…az az igazság, hogy egy alkoholista ember vagyok, akinek nincs ereje bizonyítani már. Pedig tudom, hogy a feleségemnél semmi esélyem így, de most úgy érzem, nincs erőm megválni az alkoholtól, és inkább eldobnám az életem” – mondta Molnár Gusztáv, aki azt is elárulta, már beszélt feleségével, akinek döntése végleges a válással kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top