nlc.hu
Sztárok

Elvetélt Molnár Gusztáv felesége

Elvesztette kisbabáját Molnár Gusztáv és felesége, Vivien

Régóta szeretnének közös gyereket, de Vivien két hónappal ezelőtt elvetélt.

Molnár Gusztáv és felesége, Molnár-Fazekas Vivien a hot! magazinnal osztották meg életük legnagyobb szomorúságát: márciusban elvesztették a kisbabájukat.

Molnár Gusztáv és felesége

Fotó: Sajtóklub

„Azon vagyunk, hogy kiegyensúlyozott, boldog életünk legyen, szeretnénk egy közös gyerekkel megerősíteni a szerelmünket. Össze is jött, de márciusban sajnos elvetéltem. Fájdalmas volt az elengedés mindkettőnknek, de rájöttünk: tennünk kell még a boldogságunkért – mondta a fiatal nő a lapnak, majd hozzátette. – Meg kell tanulnunk nem magunkat hibáztatni, az élet így akarta, de már tudjuk, min kell változtatnunk.”

A színész és kedvese nehéz hónapokat tudhatnak maguk mögött. Molnár Gusztáv az elmúlt kilenc hónapban csak felügyelet mellett látogathatja első házasságából született gyermekét, ami őt és a feleségét is nagyon megviseli. Vivien egy hónappal ezelőtt értesítette a hatóságokat, amikor a férje öngyilkosságról beszélt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top