nlc.hu
Sztárok

Nincs jól lelkileg Molnár Gusztáv

Beleroppant Molnár Gusztáv a kisfiáért folyó harcba, bipoláris depresszióval küzd a Drága örökösök exsztárja

Felesége nagyon aggódik a színészért. Úgy érzi, ha nincs vele, tragédia történhet.

Nyolc hónapja pokol Molnár Gusztáv és felesége, Vivien élete, azóta, hogy a színész volt neje, Ildikó azzal vádolta meg Gusztávot, hogy bántotta közös kisfiukat, Benedeket. A 35 éves színész sorra veszítette el a munkáit, a kisfiával pedig csak felügyelet mellett találkozhat. Vivien szerint a férje mostanra már beleroppant a gyerekért folyó harcba, ez a lelki megpróbáltatás idézte elő a színész bipoláris depresszióját, ami Molnár Gusztáv pár nappal ezelőtti öngyilkossággal való fenyegetőzéséhez is vezetett.

 Molnár Gusztáv

Vivien ha teheti, mindenhova elkíséri a férjét, Molnár Gusztávot (Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó)

Az utolsó csepp − véli a feleség − az a mondat lehetett, amit a színész a kisfiától hallott. „Benedek azt mondta Gusztinak, hogy ’apa, én téged úgy szeretlek, ahogy a másik apukámat, Andrást’” – mesélte a Story magazinnak Vivien, aki szerint a férje nincs jól.

Mint mondja, tavaly december óta, amióta a férje kezelés alatt áll, mindeddig semmi probléma nem volt az állapotával: „Jár pszichológushoz és pszichiáterhez is, szépen szedi a gyógyszereket a betegségére”. Vivien abban bízik, hogy amint férje újra teljes értékű apuka lehet és oldódik a láthatás körüli szigor, minden rendeződik.

Van segítség!

Ha te, vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Molnár Gusztávról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top