nlc.hu
Sztárok

Molnár Gusztávék szakítás előtti közös képe

Molnár Gusztáv a szakítás híre előtt pár órával még vidám közös képet posztolt

Szakítottak, de nem váltak el.

Fazekas Vivien tegnap osztotta meg a nyilvánossággal, hogy különköltözött a férjétől és egy időre szakítottak. Elmondta, ettől függetlenül nem engedi el Molnár Gusztáv kezét, de a párjának szakszerű segítségre van szüksége, amit reméli, hogy igénybe vesz a közeljövőben.

 „Guszti most nem él velem… Picit megrogytunk az elmúlt egy évben, a történtek megviselték a kapcsolatunkat. Addig, amíg ő nem áll talpra, nem gyógyul meg, ez így is marad” – mondta a Blikknek a szakítással kapcsolatban Vivien.

Molnár Gusztáv Fazekas Vivien

Fotó: RTL Magyarország

Úgy tűnik, a színész nehezen dolgozza fel a felesége döntését, a szakítás hírét megelőzően ugyanis még vidám közös képet osztott meg a közösségi oldalán.

„Szeretem a nyarat, de a szerelemnél nem ér semmi többet. Hálás vagyok az életemnek, hogy ilyen feleségem lehet. Köszönök mindent Vivi” – írta tegnap, azaz szerda délelőtt megosztott posztjában Molnár Gusztáv, aki nehéz időszakot tudhat maga mögött.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top