nlc.hu
Sztárok

Mészáros Nóra a Hír TV legújabb híradósa

Feke Pál szerelme, Mészáros Nóra a Hír TV legújabb híradósa

Örülnek egymás szakmai sikereinek.

Feke Pál 2021 nyarán, másfél évvel a válása után hozta nyilvánosságra, hogy beleszeretett Mészáros Nóra riporterbe. A szerelmesek két hét után össze is költöztek, a boldogságuk pedig a mai napig tart. „Új korszak kezdődött az életemben, és nagyon boldog vagyok. Nórival óriási találkozás a minék, a szerelem csak úgy jön, nem számít rá az ember. De ahogy eddig sem teregettem ki a magánéletemet az újságok hasábjain, ezután sem szeretném” – mondta el akkor a színész. 

Az ígéretét betartotta, ugyanis a magánéletükről azóta sem beszélnek, néha azonban megosztanak 1-2 szösszenetet a mindennapjaikból. Mészáros Nórát nemrég előléptették, egy ideje ő vezeti a Hír TV híradóját, aminek a párja is nagyon örült.

Mészáros Nóra

Fotó: Instagram

„Egy álmom teljesült ezzel. Persze még kezdő vagyok, de minden erőmmel törekszem arra, hogy fejlődjek, bizonyítsak. Hálás vagyok a vezetőségnek és a nézőknek is, akiktől annyi támogatást és szeretet kapok. Aki ismer, tudja, milyen alázatos és szorgalmas vagyok, és hogy milyen keményen tudok dolgozni. Izgalmas időszak elé nézek, és hál’ istennek, a párom (Feke Pál – a szerk.) maximálisan támogat. Amikor kiderült, hogy híradózni is fogok a riporteri feladataim mellett, virággal, borral és könnybe lábadt szemmel várt haza. Azért, hogy egy kis bulihangulatot teremtsen, még egy csákót is feltett a fejére. De nálunk a humornál már csak az természetesebb, hogy örülünk a másik sikerének, drukkolunk egymásnak” – mesélte a story.hu-nak a tévés.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top