nlc.hu
Sztárok

Ő Feke Pál szerelme, Mészáros Nóra

Ő Feke Pál szerelme, Mészáros Nóra, itt az első közös fotó

Azt előre tudtuk, hogy Feke Pál új párkapcsolatáról nem sokat tudunk majd, ezért is meglepő, hogy egy sajtónyilvános rendezvényen voltak.

Mindegy, hogyan alakult Feke Pál magánélete, ő csak a legritkább esetekben tett kivételt és engedett betekintést abba, hogyan is él.

„Azt hiszem, a válásom legnehezebb és legnagyobb feladata az volt, hogy mindent megtegyek annak érdekében, hogy a kislányom a lehető legkevesebbet érezzen meg belőle. Egy éve már, hogy külön élünk a volt feleségemmel. Kemény időszakon vagyok túl, de minden pillanatban próbáltam arra gondolni, hogy a kölcsönös tisztelet, a bölcsesség és az idő segíteni fog a feldolgozásában. Az igazi megnyugvást az hozta el nekem, amikor megértettem, hogy az a tiszta és őszinte kapcsolat, ami Mimivel a születése óta összeköt minket, az idő múlásával csak erősödni fog. A kislányom iránti szerelem örök” –  mesélte a tavalyi Konyhafőnök VIP idején 

Feke Pál ritkán mesél a magánéletéről

Feke Pál ritkán mesél a magánéletéről (Fotó: Smagpictures)

Nemrégiben kiderült, hogy a válása után másfél évvel újra szerelmes, de a színész már az elején leszögezte, hogy nem mesél a kapcsolatáról.

„Új korszak kezdődött az életemben, és nagyon boldog vagyok. Nórival óriási találkozás a minék, a szerelem csak úgy jön, nem számít rá az ember. De ahogy eddig sem teregettem ki a magánéletemet az újságok hasábjain, ezután sem szeretném.” 

Most a Story fotósa a Puskás Musical bemutatóján közös képet készített a párról. Az első lesifotók után Pál és műsorvezető kedvese, Mészáros Nóra végre nyíltan is felvállalták a kapcsolatukat. Boldogan mosolyogtak, pózoltak fotósnak. A párról messziről látszik, mennyire szeretik egymást, a fiatal lány igazán otthonosan mozgott a szerelme számára hazai terepnek számító színházi eseményen.

Sztárok meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top