nlc.hu
Sztárok

Szilágyi Isvtán fiának öröksége

Milliókat kaphat az elárverezett házból Szilágyi István fia

Szilágyi Péter kaphatja meg a szülei elárverezett házából fennmaradt összeget.

Szilágyi Péter jelenleg börtönbüntetését tölti, ugyanis megölte édesapját, Szilágyi Istvánt. A színész 2020. május 3-án vesztette életét. 

A színész fiát tavaly november végén jogerősen is életfogytiglani szabadságvesztésre ítélték. Ettől függetlenül is ő lett az örököse annak a háznak, amelyben megtörtént a tragédia. A házra 30 millió forintos hitelt vettek fel, az ingatlan a színész özvegyének nevén volt, így Péter megörökölhette azt.  A bank nemrég tartotta meg az árverést, 27 millió forintról indult a licit. Végül a vevő 36 milliós leütésen jutott hozzá a telekhez – írja a Bors.

Szilágyi Isvtán fiának öröksége

Fotó: Nagy Zoltán/centralfoto.hu

„(…) Ha az árverésen befolyt összeg meghaladja a követelés mértékét, a fennmaradó rész a törvényes örököst illeti. Persze ki kell még fizetni az eljárás során felmerülő költségeket, és ha az érintett ingatlanon volt mondjuk közüzemi hátralék, de a többit át kell adni a jogosultnak” – mondta Dr. Tran Dániel, ügyvéd.

Így Szilágyi István fia milliókat is kaphat. A börtönviseltek a kapcsolattartójukon keresztül kaphatnak pénzt, melyet a fogvatartott a bv. intézet által biztosított kiétkezés során felhasználhat, például szükségleti cikk vásárlására, telefonálásra, bv. tartozás rendezésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top